Boka truckutbildning hos Truckskolan! - Bokning – Truckskolan

Boka truckutbildning

A+B utbildning 1 850 SEK

Boka truckförarutbildning!

Samtliga bokningar för kursen A + B görs via formuläret nedan. Fyll i informationen nedan så återkommer vi inom en arbetsdag med bokningsbekräftelse och mer information. Betalning sker på plats hos oss genom Swish eller kortbetalning.

Våra utbildningar hålls under dagtid. Vid större gruppbokningar erhåller ni ett mer förmånligt pris.
Samtliga utbildningar genomförs under dagtid mellan 09-16.

Den teoretiska delen av vår truckutbildningen hålls på Svenska. När genomgången är avslutad görs ett teoriprov som går att få på Engelska om så önskas.

Boka truckutbildning - multistep
  • Personuppgifter
  • Bokning

Våra priser

Vi vill att alla skall ha möjligheten att ta truckkort, och med vårt konkurrenskraftiga pris är det enklare. Trots vårt låga pris satsar vi hårt på hög kvalitet och pedagogik under kursens gång.

Vi ser självklart till att du är rustad för ditt framtida arbete som truckförare när du är klar med vår utbildning, och vid behov har du möjlighet att få ytterligare praktik i truckkörning i vårt egna lager på 10 000m2.

Truckutbildning 1 850:-

Utbildningen A1-4 & B1-5 ger dig de färdigheterna som de allra flesta arbetsgivarna efterfrågar. Vår utbildning har ett förmånligt öppningserbjudande på 1850kr.

Hög kvalitet

Vi vet hur viktigt det är med rätt utbildning inom manövrering och säkerhet. Alla våra utbildningar görs av certifierade truckutbildare som följer TLP-10’s mål och krav.

Truckutbildningar som följer TLP 10

Om du väljer att boka truckutbildning hos oss på Truckskolan får du utbildning som följer riktlinjer för truckförarens kunskaper och färdigheter – TLP 10.

Detta innebär att alla truckförare får en grundläggande utbildning med de kunskaper och färdigheter som behövs för att arbeta säkert ute på arbetsplatsen.

Ta truckkort i Malmö genom Truckskolan

Utbildning i

A1-4 och B1-6

De vanligaste truckbehörigheterna som efterfrågas av arbetsgivare är klasserna A och B. Med ett förarbevis för klass A och B är du väl rustad för arbete inom lager & terminal, butiker, industrier och mycket annat. Hos oss får du utbildning på de vanligaste truckarna som ingår i dessa klasser!

Kursens innehåll

Idag kräver många yrken tunga lyft och förflyttningar av material. Vid hantering av truckar i de olika storlekarna krävs kunskap om både hantering och säkerhet för att förebygga skador på arbetsplatsen.

Våra utbildningar genomförs i våra lokaler i Borås, Norrköping, Göteborg, Malmö eller Stockholm, men vi kan lika väl hålla den teoretiska utbildningen ute hos företag efter överenskommelse. Vi håller antalet elever på en nivå som gör att kursen fortfarande är personlig och effektiv.

Första dagen gör vi den teoretiska utbildningen där en av våra utbildare går igenom allt du behöver veta för att kunna arbeta säkert. Hela teoriutbildningen hålls på Svenska.

När genomgången är avlutad görs ett teoretiskt prov på plats. Detta går att få på Engelska om det önskas.

Andra dagen sker en praktisk utbildning där alla kursdeltagare får träna på en hinderbana i vårt lager.

Leende truckförare efter truckförarutbildning

Kontakta oss

Har du frågor om vårt kursinnehåll eller behöver rådgivning gällande truckutbildningar? Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på Truckskolan för alla frågor och funderingar.