Truckskola i Borås & Göteborgsregionen – Om oss – Truckskolan

Om Truckskolan

Truckutbildning i Sveriges storstäder

Vi på Truckskolan har stor erfarenhet och vet vad som efterfrågas på arbetsplatserna idag. Vi har idag ett nära samarbete med CoStaff Sverige AB inom bemanningsbranschen för lager & logistikbranschen.

Därför ser vi till att du får rätt utbildning & möjlighet till erfarenhet direkt från start. Detta ökar möjligheten till arbete snabbare genom oss! Självklart är vi certifierade och håller kurserna enligt TLP10´s mål och krav.

Truckförarutbildning som ger dig erfarenhet

Med lång erfarenhet i branschen vet vi vad som efterfrågas av företag. Därför genomför vi truckutbildningar för både företag och privatpersoner där säkerhet och kvalitet är prioriterat.

Vid behov kan vi erbjuda fler körtillfällen för att du skall få just den erfarenhet som efterfrågas av arbetsgivare på arbetsmarknaden.

Om truckutbildningen

Truckutbildningen är personlig och hålls till ett konkurrenskraftigt pris. Den leds av instruktörer som följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter AFS, samt Riktlinjer för truckförares kunskaper och färdigheter TLP 10.

En komplett truckskola

Då vi idag är aktiva inom bemanningsbranschen för lager och logistik, så vet vi vad som efterfrågas hos företagen och där har vår styrka inte bara varit att snabbt kunna ta fram personal utan även att bistå med kompetent arbetskraft. Detta är något vi kommer att kunna utveckla vidare med eget lagerutrymmen på 10.000m2 och vår egna truckskola!

Vi ger unik tillgång till alla som önskar skaffa eller utöka sin truckerfarenhet inom en rad olika områden. Vi håller utbildningar som ger dig de truckbehörigheterna som behövs och kommer dessutom erbjuda fler tjänster som tillsätts inom bemanningen. Du får dessutom träning på ett lager så att just du får rätt erfarenhet.

Vår helhetslösning och hantering har gjort oss väldigt eftertraktade i Stockholm, Norrköping, Borås, Malmö och Göteborg med omnejd av företag, vilket öppnar fler möjligheter för jobb som truckförare.

Vill du ta truckkort?

Samtliga utbildningar hos oss håller mycket hög kvalitet och riktar sig mot privatpersoner så väl som företag.

Vi ger dig den utbildning och erfarenhet som krävs för att bli attraktiv som truckförare på arbetsmarknaden. Boka tid hos oss idag och påbörja din nya karriär som truckförare!

Vi erbjuder

Kvalitet

Erfarenhet

Rätt pris

Truckskolan hero ikon