Truckutbildning Borås – Truckskolan

Truckutbildning i Borås

Truckutbildningar i

Borås

Våra truckutbildningar i Borås är av högsta kvalitet och tar endast två dagar att genomföra. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för att ge dig den utbildning du behöver för att säkert och effektivt kunna arbeta med truckar. Läs mer nedan för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att utveckla din kompetens.

Bli en certifierad truckförare i Borås

Hos Truckskolan erbjuder vi en högkvalitativ truckutbildning i Borås som ger dig den kunskap och färdighet som krävs för att bli en certifierad truckförare.

Vår utbildning är anpassad för både nybörjare och erfarna förare, och genomförs på endast 2 dagar. Boka din utbildning nu för endast 1499kr.

Teoriprov efter avslutad truckutbildning i Borås
Tomas och elev gör uppkörning i våra lokaler på Truckskolan

Konkurrenskraftiga priser

Vi erbjuder vår truckutbildning i Borås till ett konkurrenskraftigt pris för att så många som möjligt ska ha chans till att ta truckkort. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda den bästa utbildningen till det bästa priset, och vårt fokus på kvalitet och säkerhet innebär att du kan lita på att du får en utbildning som ger dig den kompetens du behöver.

Truckkort i Borås på 2 dagar!

Vi vet att tid är värdefullt för dig och din verksamhet. Därför har vi utformat vår truckutbildning i Borås så att den endast tar två dagar att genomföra. Du kan snabbt få den certifiering du behöver för att kunna arbeta med truckar och samtidigt minimera tiden du behöver spendera på utbildningen.

Hitta hit!

Adress

Risängsgatan 4
504 68 Borås

Kontakt

+46 763 41 03 75
+46 763 40 76 60
info@truckskolan.se

Åker du kollektivt?

Att hitta till våra lokaler är enkelt. Åker du med kollektivtrafik är det busshållsplatsen Vägporten i Borås som ligger närmast oss. Därefter går du cirka 200 meter i norrgående riktning. 

Du är varmt välkommen att ringa oss om det uppstår problem med att hitta rätt.