Truckutbildning, Truckkurs för Truckkort i Stockholm – Truckskolan

Truckutbildning i
Stockholm

Truckutbildningar i

Stockholm

Välkommen till vår truckutbildning i Stockholm! Vi står för hög kvalitet och genomför utbildningen på endast 2 dagar. Våra certifierade utbildningsledare har hög kompetens och är experter på att lära ut hur man använder truckar på ett säkert och effektivt sätt.

Med vår truckutbildning kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och lärorik utbildning som kommer förbereda dig väl för att använda truckar på arbetsplatsen. Samtliga truckutbildningar i Stockholm hålls på Fågelviksvägen 9 i Norsborg. Längst ned på sidan hittar du mer info om våra lokaler.

Bli en certifierad truckförare i Stockholm

Söker du efter en prisvärd och effektiv truckutbildning i Stockholm där du kan ta ditt truckkort? Då har du kommit till rätt ställe! Vår truckutbildning genomförs på endast 2 dagar och kostar endast 1499kr.

Hos oss kan du ta truckkortet på ett enkelt och smidigt sätt, samtidigt som du får en högkvalitativ utbildning med erfarna och certifierade utbildningsledare. Välkommen att ta del av vår truckutbildning och ta ditt truckkort hos oss!

Truckkort i Stockholm
Tomas och elev gör uppkörning i våra lokaler på Truckskolan

Certifierade utbildningsledare - för din säkerhet

Våra truckutbildningar i Stockholm genomförs av erfarna och certifierade utbildningsledare. De är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga utbildningen för att använda truckar på ett säkert och effektivt sätt.

Prisvärda truckutbildningar i Stockholm

Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar i Stockholm utan att tumma på kvaliteten. Vår utbildning är kostnadseffektiv samtidigt som den håller högsta standard och ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att använda truckar på arbetsplatsen på ett säkert och effektivt sätt.

Ta ditt truckkort hos oss

Vi erbjuder möjligheten att ta ditt truckkort hos oss på Truckskolan. Vi har en väl utformad kursplan som är designad för att ge dig all den kunskap och praktisk erfarenhet som krävs för att få ditt truckkort.

Ta truckkort i Stockholm Truckskolan

Hitta hit!

Adress

Fågelviksvägen 9
145 53 Norsborg

Kontakt

+46 721 999 702
info@truckskolan.se

Åker du kollektivt?

Att hitta till våra lokaler är enkelt. Åker du med kollektivtrafik är det busshållplatsen Slagsta Strand i Norsborg som ligger närmast oss. Därefter går du cirka 40 meter i nordostlig riktning. 

Du är varmt välkommen att ringa oss om det uppstår problem med att hitta rätt. 

Från Fittja T-bana går linje 702 till oss.