Truckkort i Norrköping – Truckutbildning Norrköping – Truckskolan

Norrköping

Truckutbildningar i

Norrköping

På Truckskolan i Norrköping erbjuder vi den högsta kvaliteten på truckutbildningar. Våra erfarna och certifierade kursledare ger dig en lärorik och säker utbildning som hjälper dig att ta nästa steg i din karriär.

Komplett truckutbildning för 1499kr

Vi på Truckskolan i Norrköping erbjuder konkurrenskraftiga priser och löpande kursdatum för att göra det enkelt för dig att boka din truckutbildning.

Vi är dedikerade till att ge dig den bästa utbildningen till det bästa priset – 1 499 SEK, så tveka inte att kontakta oss idag och boka din plats.

Truckkort i Stockholm
Tomas och elev gör uppkörning i våra lokaler på Truckskolan

Truckkort A+B

Vår truckflrarutbildning som hålls i Norrköping ger dig behörighet att köra de vanligast förekommande truckarna ute på arbetsplatsen, som är A+B.

Säkerhet och ergonomi är en viktig del av vår truckutbildning i Norrköping. Vi lär dig inte bara hur du hanterar en truck på ett säkert sätt, utan också hur du arbetar ergonomiskt för att undvika skador och trötthet.

Ta ditt truckkort i Norrköping idag!

Vi erbjuder en omfattande truckutbildning som hjälper dig att nå dina mål och få den kunskap och erfarenhet som krävs för att lyckas inom lager- och logistikbranschen. Boka din plats idag och ta det första steget mot en spännande och utmanande karriär!

Truckkort på 2 dagar

Vår truckutbildning på endast 2 dagar ger dig möjlighet att snabbt och effektivt få ditt truckkort. Utbildningen fokuserar på de viktigaste aspekterna av truckhantering, inklusive säkerhet, underhåll och hantering av olika trucktyper.

Våra erfarna instruktörer ser till att du får den kunskap och erfarenhet som krävs för att känna dig bekväm och säker vid truckkörning.

Ta truckkort i Stockholm Truckskolan
Elev kör truck på övningsbana hos Truckskolan

Teoretisk & praktisk utbildning

Under den teoretiska delen av utbildningen lär du dig om säkerhet, ergonomi och olika trucktyper.

I den praktiska delen av utbildningen får du möjlighet att öva dina färdigheter och få en hands-on upplevelse av truckhantering under övervakning av våra erfarna instruktörer. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga utbildningen så att du kan känna dig trygg och säker vid truckkörning.

Hitta hit!

Koppargatan 27
601 02 Norrköping

info@truckskolan.se

Åker du kollektivt?

Att hitta till våra lokaler är enkelt. Åker du med kollektivtrafik är det busshållsplatsen Koppargatan 30 i Norrköping som ligger närmast oss. Därefter går du cirka 250 meter i nordostlig riktning.

Du är varmt välkommen att ringa oss om det uppstår problem med att hitta rätt.

Från Norrköpings resecentrum går både linje nr 12 & 13 till oss.